Jouw lunch met ‘Het Lunchmoment’

Jouw lunch met ‘Het Lunchmoment’
Heb je geen zin om jouw lunch voor te bereiden? Maar wil je toch graag een gezond lunchmoment? Dan is ‘Het Lunchmoment’ ideaal voor jou. De lunchpotten worden afgeleverd op jouw werk en zo ben je verzekerd van een gezonde en lekkere lunch.

 

Het lunchmoment van Gülay
Vanuit gewichtsproblemen is Gülay begonnen met het eten van salades. Zij begon met het eten van salades tussen de middag. Echter zij liep hierbij tegen verschillende dingen aan. Bedrijfskantines bieden namelijk veelal kleine salades aan. Het klaarmaken van een lunch kost tijd. Veel mensen kiezen daarom dan ook voor een snel bammetje met kaas.

De eerste 10 minuten van haar lunchpauze spendeerde zij aan het bereiden van een salade. Collega’s waren vaak klaar met lunchen en keken vol bewondering naar de creaties van Gulay. Vanuit collega’s kwam de vraag of zij deze salades ook voor hun wilde klaarmaken. En zo ontstond ‘Het Lunchmoment’.

Een lunchmoment voor iedereen
Het doel van Het Lunchmoment is om mensen een gezondere optie voor de lunchmaaltijd aan te bieden. Waarbij deze binnen handbereik ligt en mensen zelf weinig voor hoeven te doen. Ideaal voor de snelle en drukke maatschappij.
Het Lunchmoment bezorgt de salades op jouw werkplek. Mocht dit buiten Rotterdam liggen, dan kan dit ook aan huis bezorgd worden.
Op dit moment worden de weekmenu’s voor alle klanten samengesteld. Iedere week verschilt deze. Je hebt de keuze uit een 3, 4 of 5 daagse abonnement. Vervolgens kun je kiezen uit vegetarisch of regular. Regular bevat vegetarische, kip en vis menu’s.
In de toekomst kan je als klant zelf beslissen wat jouw weekmenu wordt.

Niet alleen maar gezond
Duurzaamheid, non waste en eten van het seizoen zijn drie termen die het lunchmoment omschrijven. Deze kernwaarden heeft Gülay meegekregen vanuit huis.  Haar moeder koopt producten zoals tomaten in. Vervolgens bewerkt zij deze, zodat de tomaten de gehele winter te gebruiken zijn.
Gulay heeft geen opleiding op het gebied van voeding. Echter zij heeft een liefde voor eten en deelt dit graag met anderen.
In de potten vind je dus geen e-nummers. Er wordt gelet op de voedingswaarden, zodat elke lunch een uitgebalanceerde maaltijd bevat. De producten zijn lokaal geproduceerd. De potten worden hergebruikt. 90% van de producten waar Het Lunchmoment mee werkt zijn biologisch. Helaas is nog niet alles biologisch te verkrijgen. Is dit het geval, dan wordt dit product direct vervangen door een bio variant.

Smaakcombinaties waar je van smult
Dat Gülay van koken en eten houdt is duidelijk. Zij stelt de recepten zelf samen.
Inspiratie wordt gehaald uit de wereldkeuken. Deze haalt zij met name uit de reizen die zij maakt en heeft gemaakt.
Een voedzaam graan is het hoofdbestanddeel van de maaltijd. Geen enkel menu is hetzelfde en dat maakt dat de maaltijden nooit gaan vervelen. Passend bij de ingrediënten wordt een dressing geleverd op basis van olijfolie/azijn. Ook bevatten de meeste salades een topping van noten. Dressing en noten worden los geleverd, zodat jij deze zelf naar smaak kan toevoegen.

 

Lunchen als een prins
Super blij was ik dat ik mocht gaan proeven. De maaltijden waren ieder goed vullend en verrassend. De smaakcombinaties zijn goed samengesteld. De kwaliteit van de maaltijd is niet te vergelijken met een maaltijd uit de supermarkt. Je krijgt waar voor je geld. Collega’s keken mij jaloers aan dat ik deze lekkere salade als lunch had.
Ideaal is dat je niet hoeft na te denken wat jouw lunch wordt. Ook als diner is de salade voldoende vullend.

lunchen-makkelijke maaltijd-catering

Wil jij deze heerlijke salades uitproberen? Met de code: healthmifoodie kun je een abonnement afsluiten en krijg je de eerste week 50% korting. Dit is een vrijblijvend flexibel abonnement die je op ieder ogenblik kunt stoppen of pauzeren.
De maaltijden worden elke maandag bezorgd voor het aantal gekozen dagen.
Bezorging is momenteel alleen mogelijk in Rotterdam. Check de website of jouw postcode er ook bij zit.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.