Foodies Breakfast Breda

Foodies Breakfast naar Breda
Saskia had al vaker aangegeven dat het Foodies Breakfast naar Breda moest komen. Na Rotterdam en Amsterdam werd het tijd om meer naar het oosten van het land te vertrekken. Saskia had direct een plekje gevonden waar wij welkom waren.
Midden in het centrum van Breda vind je Suuskes.  De lunchroom is niet zo lang geopend. Het is een klein zaakje en bij binnenkomst verwacht je de grote bovenruimte niet.


Goodies voor de Foodies

Na het vastzetten van de locatie kon vervolgens het verdere organiseren beginnen. Veel sponsoren zijn bij benadering direct enthousiast over het ontbijtconcept. Ook vanuit vorige edities wilden een aantal sponsoren opnieuw meedoen.
Ook Michael en Angela hielpen bij het vullen van de goodiebag. Michael heeft veel contacten in de barbecue branche en Angela werkt bij Like2Cook. Het werd al snel de meest gevulde goodiebag ooit.

Ontbijt voor en door foodies
Binnen 1 week waren alle plekjes vergeven. Zo snel was het nog nooit gegaan. Blijkbaar zitten in het oosten van het land heel veel gezellige foodliefhebbers. Met de inschrijvingen stroomden ook de reacties binnen wat iedereen meenam. Het werd een zoete editie.
Gelukkig werd ook desembrood, crackers en spreads gesponsord. Met de afwisseling kwam het ook goed.

Foodies are the best
Een zonnige dag brak aan. Door de verwachte hoge temperatuur was ik even bang dat een aantal zouden afhaken. Echter alle foodies stroomden die zondag binnen. Suzan had alle tafels boven al klaar gezet. Zo kon het eten uitgestald worden. Aan ruimte was wat gebrek, want ja iedereen nam wat eten mee.

Sommigen konden elkaar vanuit vorige edities of andere events. Voor anderen was dit een eerste ervaring met een foodbloggersevent. Elke keer valt op dat de passie voor eten direct verbindt. Je hebt direct een verbindende link met genoeg gespreksstof. Om ervoor te zorgen dat niet iedereen op dezelfde plek bleef zitten, moest er na 1 uur gewisseld worden.

foodiesbreakfast

Uitgepraat waren we nog lang niet, maar op een gegeven moment zit het ontbijt erop. Doggybags werden uitgedeeld, zodat iedereen thuis nog kon smullen. Hoe leuk is het om van anderen te kunnen proeven. De reacties waren overweldigend. De foodies gingen blij en met een volle tas met eten en goodies naar huis. Mijn dag was geslaagd.
Op naar de volgende editie. Maar eerst even zomervakantie houden.

Machtelt Mostert, foodfotografe, kwam op bezoek en schreef een blog over mij en het foodies breakfast. Lees er hier meer over. 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.