Gert een vast gezicht op Foodfestivals

Gerts chocolade
Gert maakt niet alleen zelf chocoladeproducten. Achter de schermen runt hij het bedrijf en staat hij op iedere foodfestival. Wij zijn benieuwd naar het verhaal achter Gerts Chocolade.  Annelies en ik zoeken hem op bij Rrrollend in Rotterdam.
Bij zijn kraampje kun je verschillende soorten truffels, chocolade tabletten en aardbeien met chocolade kopen.  Als er iemand verslaafd aan chocolade is, dan ben ik het. Gert is zelf natuurlijk ook dol op chocolade. Want anders begin je natuurlijk niet deze onderneming.

 


Van bedrijfskunde naar chocoladebedrijf
Vanuit zijn studie bedrijfskunde werkte Gert eerst bij een banketbakkerij. Hij besloot om zelf een onderneming te starten. Inmiddels had hij natuurlijk al voldoende kennis hoe hij een bedrijf moest starten. Het begon met luxe chocolade tabletten. Nieuwe soort truffels ontwikkelt hij.  Deze levert hij aan horeca bedrijven en winkels door heel Nederland.

 

Taste of Amsterdam is een aanrader
Het derde festivalseizoen is het chocolade van Gert te koop. Hij reist van mei tot en met september het hele land door met allerlei foodfestivals. Het favoriete foodfestival van Gert is Taste of Amsterdam. De deelnemers aan het festival zijn van een andere klasse. Amsterdamse horecabedrijven staan namelijk zelf op het festival en laten klanten culinaire hoogtepunten beleven.

Wie is de klant
Vrouwen en kinderen kopen het meest bij Gert. Als kinderen zelf een muntje krijgen, dan geven ze die graag bij hem uit. Gert wordt vaak herkent op de festivals, want hij staat altijd zelf achter het kraampje. Soms krijgt hij wat hulp.

Gert is graag flexibel 
De wens voor een winkel is er niet. Juist de flexibiliteit op dit moment vindt hij zo fijn. Altijd op reis naar andere plekken.
De ambitie ligt hem in het ontwikkelen van nieuwe smaakcombinaties met chocolade. Zo ontwikkelt hij truffels passend bij de menukaart van horeca ondernemingen.
Chocolade is een makkelijk product om mee te werken. Zo is hij bezig met het ontwikkelen van een hartige truffel met olijfolie. Daar zijn wij wel benieuwd naar.

 

Daar gaat ons hart sneller van kloppen
Als gevraagd wordt of we willen proeven, hoeven wij daar niet over na te denken. De chocolade aardbeien lokte al direct bij aankomst. Chocolade en aardbeien blijven een favoriet.  Een zakje slagroomtruffels gaan mee in de tas naar huis.
Thuis kun je ook genieten van Gert zijn chocolade, druk op de link voor de webshop.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.