Verwenmomentje met Jouwbox

Een verwenmomentje voor jou
Ben jij toe aan een momentje voor jezelf? Kijk dan snel op de site van Jouwbox. In deze box zitten 12 producten op het gebied van gezondheid en beauty. Dit zijn eerlijke en natuurlijke producten. Tim Hortensius en Ralph Moorman werken nauw samen om Jouwbox tot een succes te maken. Zij doen dit, omdat jij een verwenmomentje verdient. Dit kan ook op een voordelige en verantwoordelijke manier. In de box zitten producten ter waarde van € 125,- , echter jij kunt hem bestellen voor slechts € 39,-.

Unbox your box
Ik vertel je alvast mijn ervaring met de producten uit editie 1 van Jouwbox. De doos is een cadeautje om te openen, omdat je van tevoren niet weet welke producten je kunt verwachten.
Met de handige QR code kun je de box samen met Ralph unboxen, zodat je meteen hoort waar de producten voor dienen. Ook vertelt Ralph in de video waarom hij voor deze producten heeft gekozen.
Tevens is een handige flyer toegevoegd waar alles nog even kort beschreven staat.


Uitproberen dan maar
Sweet Serenity We love the planet
Een natuurlijke smeerbare deodorant. Voor mij wel een stap om te nemen; om mijn deodorant onder mijn oksels te smeren. Dit vind ik zelf niet echt prettig, daarom zou ik dit product snel nooit aanschaffen. Maar ik moet zeggen de geur is goed en deze blijft ook nog lang hangen.

Witch hazel Natural Heroes
Gezichtsverzorging op basis van de toverhazelaar. Het versterkt de huid en verfijnt de poriën. De vloeistof heeft een doordringende geur, maar na het aanbrengen verdwijnt deze ook snel weer. De huid voelt zacht aan. Het product maakt alles waar. Mijn huid is zachter. Na ongeveer 1 week merk ik dat ik minder onzuiverheden heb.

Extra pure bar Lovechock
Een chocoladereep met een cacaopercentage van 94%. Het is vast heel gezond, maar echt niet lekker.

Lippenbalsem smaak appel Traay
De lippenbalsem is goed smeerbaar en plakt niet. Dat zijn voor mij de 2 belangrijkste punten voor de lipverzorging. Het heeft een fijne frisse geur.

Puur natuur Himalaya magnesium
Deze magnesium is via een spray toe te dienen op desbetreffende lichaamsdeel. Het wordt onder andere gebruikt bij vermoeidheid, hoofdpijn en spierpijnen. Ik heb regelmatig last van een stijve nek, dus gebruik het middel hiervoor. Het effect moet binnen 20 minuten merkbaar zijn. Er kunnen allergische huidreacties op het middel ontstaan, dan wordt geadviseerd om het lichaamsdeel af te nemen met water. Ik merk wat betreft spierpijn geen verschil. Wel ervaar ik na 10 minuten een prikkend gevoel door de spray.

Rosalpina & alphine herbs shampoo Piroche Cosmetiques
Deze shampoo zorgt voor gezond en sterk haar. De geur is prettig en het is goed in te masseren. Mijn haar is niet makkelijk kambaar na het wassen, maar inderdaad de shampoo zorgt voor een gezonde gloed.

Golden milk Chikko not coffee
Met deze kruidenmix maak je eenvoudig jouw eigen golden milk. Momenteel is dit drankje helemaal hip. Het belangrijkste ingrediënt is kurkuma, wat bekend staat om zijn helende eigenschappen.
Ik ben verrast door de smaak. Ik heb de kruidenmix aangemaakt met warme amandelmelk. De eerste slok is zoet, maar met een pittige warme nasmaak. Voor mij is het te vergelijken met de warmte die je voelt bij gemberthee. Ik ben fan!

Herbal styling gel Erica
De producten van Erica zijn 100% natuurlijk. Echter ik gebruik geen haargel, dus deze geef ik iemand anders cadeau.

Super foodies natural white toothpaste Oolaboo
Oolaboo gebruikt geen fluoride in zijn tandpasta. De tandpasta ruikt neutraal en het geeft een fijn mondgevoel. Echter het frisse gevoel na poetsten blijft achterwege. Wel heb ik het idee dat mijn tanden gladder aanvoelen en witter zijn.

Mini weerstandsband Sportbay
Deze band kun je gebruiken bij been- en biltrainingen. Misschien is dit voor mij een reminder om eens te beginnen aan deze oefeningen om summerproof te worden.

Spirulina tabletten Chi
Spirulina is een natuurlijk voedingssupplement, welke meer energie geeft en de weerstand verhoogt. Een dosering van 2 tot 3 tabletten per dag wordt geadviseerd of voor snel effect 5 tot 6 tabletten. Zelf ben ik niet zo van de supplementen en haal ik mijn voedingsstoffen liever uit gebalanceerde voeding. Deze tabletten laat ik dus voor wat het is.

Product 12: Facial detox purifyinf recovery Mudmasky
Dit masker geeft het gezicht een flinke reiniging. Het masker wordt hard na het intrekken en daarna kun je het gemakkelijk afnemen. Het masker voelt prettig aan. Na 5 dagen heb ik nog steeds een voelbaar gezondere en gladde huid.

Komt jouw box er snel aan?
Mijn ervaring met Jouwbox; het is een cadeautje om te ontvangen of om weg te geven. Het is een mooi concept om op deze wijze nieuwe producten te leren kennen. Doordat je zelf geen keuze kunt maken, wat er in jouw box zit, sluit niet iedere product aan.
Ik slik zelf geen voedingssupplementen, gebruik geen haargel en ben geen fan van smeerbare deodorant. Maar er waren genoeg producten die bevallen zijn. Jouwbox wil jou een verwenmomentje bezorgen. En dat is zeker geslaagd.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.