Coffeelicious bloggersevent

Hoe het allemaal begon… 
Ruim 5 jaar geleden openden zij hun eerste onderneming, maar Coffeelicious heeft nu al 5 ontbijtzaken.  Zij  sieren al enkele jaren de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Zij hebben ook twee locaties in Dordrecht en eentje in Breda. Coffeelicious heeft diverse prijzen gewonnen voor hun koffie. Maar je komt hier niet alleen voor een kopje koffie, er is nog veel meer. Zij serveren huisgemaakte zoetigheden en lekkere ontbijt- en lunchgerechten.

Coffeelicious en Foodies Breakfast
Ik leerde Coffeelicious voor het eerst kennen, toen zij een paar maanden geleden de eerste editie van het Foodies Breakfast in Rotterdam sponsorden. Drie prachtige taarten sierden de tafel bij het Foodies Breakfast. Nu was ik uitgenodigd voor het eerste bloggersevent georganiseerd door Coffeelicious.

Bloggersevent
Bij binnenkomst werden de bloggers verwacht in de ruimte boven. Daar werden we ontvangen door de eigenaresse, Fiona. Zij vertelde ons op welke wijze Coffeelicious is ontstaan. Het is een familiebedrijf, waarbij de ouders, broers en man van Fiona ook in het bedrijf zitten. De moeder van Fiona is van Ierse komaf, dus high tea is met de paplepel ingegoten. De liefde voor lekker eten willen zij overbrengen op hun gasten. Zij kijken hierbij ook naar de uitstraling van het personeel.

Instabloggers
Coffeelicious siert zich door het uniek interieur. Het oogt rustig, romantisch en vrouwelijk door de zachte pastelkleuren en opvallend behang.
Vandaag presenteerden zij de nieuwe menukaart aan deze groep bloggers. Tevens gaf Fiona aan het  belangrijk te vinden om in contact te komen met bloggers uit de regio en te bekijken op welke manier we elkaar kunnen helpen op het gebied van social media.
Coffeelicious heeft zich als doel gesteld binnen 2 weken een groei van 200 volgers op Instagram te hebben. Dit wilden zij bereiken door op dit event bloggers content te laten maken voor hun eigen account. Zij hadden drie fotohoekjes gemaakt waarbij het eten op de foto gezet kon worden.

Het perfecte plaatje
Sommige bloggers hadden het te druk om te gaan eten en waren meer bezig met het perfecte plaatje. Maar ik wilde natuurlijk alles proeven. Je bent natuurlijk niet voor niets een echte foodie.
Ik proefde diverse gerechten, waaronder de pancakes versierd met suikerspin. Pancakes, daar wordt iedereen natuurlijk heel blij van. Ze hadden een oranje freakshake, maar daar waagde ik mij niet aan. Voor ons een primeur, namelijk de bieten latte. De paarse kleur kwam van de bieten en er waren geen suikers aan toegevoegd. Een heerlijk gezond warm drankje.
Schalen vol met lekker toast met avocado, kip met mango en worst. Allemaal heerlijke hapjes.
De vitrine van Coffeelicious staat vol met lekkere taarten en ook die konden wij proeven. Er was voldoende eten voor iedereen en het smaakte allemaal heel lekker. Alle gerechten waren met zorg opgemaakt, dus ook een lust voor het oog.

Daar moet je heen! 
We werden ook nog verrast met een gave goodiebag met popcorn, een ketting, sokken en thee van Coffeelicious. Tenslotte kregen wij een waardebon mee, die wij mochten verloten onder onze volgers.
Het was een geslaagde middag met gezellige bloggers en heerlijk eten. Ik hoop dat er snel een vervolg komt. En voor wie Coffeelicious nog niet kent, neem snel eens een kijkje


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.