HUGH 4 gangen proeverijdiner

HUGH niet alleen een toprestaurant
HUGH is niet alleen een restaurant, maar ook een cocktailbar en club. HUGH is gelegen in het Hilton hotel midden in het centrum van Rotterdam. Ik ging daar genieten van de 4 gangen proeverijdiner via Social Deal.

Een top entree 
Bij binnenkomst deed HUGH ook aan als een club. Het interieur kenmerkt zich door een uniek industrieel karakter. Het is een reflectie van de Rotterdamse haven. De bar in het midden is gemaakt van  een omgebouwde container. Verder is veel gewerkt met staal en lichtinval. Toch komt het interieur niet koel over, omdat een mooie combinatie is gemaakt met kleurgebruik en hout.  Daarnaast zorgde het personeel voor een fijn welkom en kwamen zij regelmatig langs om te vragen of alles naar wens was.

Een goede aftrap met het voorgerecht
Al snel werden de drankjes opgenomen en ontvangen we een lekker wijntje.  Het voorgerecht werd geserveerd op een lange tapasplank. Het bestond uit vier verschillende kleine voorgerechten. Elk gerechtje was mooi opgemaakt en was een lust voor het oog.
Het voorgerecht bestond uit twee verschillende sushi: eentje met avocado en komkommer en de andere met garnaal. In een stoommandje werden de dumplings, gevuld met eend, geserveerd.
Soms kan sushi wat klef zijn, maar het was te proeven dat deze sushi vers was gemaakt. Heerlijke krokante nori en zoete sushirijst. Zo heb ik mijn sushi het liefst.
Er was rundertartaar, welke opgemaakt was met een lekkere zoete saus met bosui, edamame boontjes en norichips. De wafeltjes met zalmcrème waren een ware sensatie.
Al met al een rijkelijke eerste gang, waarbij we grote verwachtingen hadden voor het volgende gerecht.

Een smaakvol tussengerecht
Het tussengerecht bestond uit tomatensoep, welke geserveerd werd in een kopje. Wat betreft opmaak had er wat meer van gemaakt kunnen worden, maar de soep was rijk van smaak.

Het veelzijdige hoofdgerecht
Niet lang erna kwam het hoofdgerecht, welke tevens bestond uit kleine gerechten.
Er waren drie soorten vlees te proeven. De Iberico sparerib was zoet gemarineerd en om je vingers bij op te eten. Bij de eerste hap van de kippendijen was de oosterse saus goed te proeven. Dit smaakte direct naar meer. Tenslotte was er nog de beef in een pikante pepersaus. Mijn tong stond in brand en dit moest even afgeblust worden met een glas water. Niet alleen aan de vleesliefhebber hadden zij gedacht, want onder een laagje rode kool lag de kabeljauw.  Mooie smaakcombinaties, welke geserveerd werden met gekruide aardappelpartjes. Die zijn natuurlijk altijd welkom.

Dessertproeverij
Na deze 3 gangen had ik al behoorlijk wat gegeten, maar voor een toetje is altijd plek. Het diner werd afgesloten met een grand dessert. We ontvingen beide een eigen bordje met allerlei kleine hapjes. Het was weer geheel in stijl. Het dessert bestond uit een karamel macaron, cheesecake, brownie, mangosorbet, chocolademousse en een chocolade wafelrolletje. Een zoet festijn en een feestje op je bord. Gelukkig waren het kleine porties.

dessert

Een geslaagde avond, die een ieder wilt beleven
Het was een bijzonder lekker diner, waarbij wij verrast werden door de vele smaakcombinaties. Ook de opmaak was zeer verzorgd.
Wil jij ook een heerlijk avondje beleven met dit luxe 4 gangen proeverijdiner? Ga dan snel naar de site van Social Deal en bestel je voucher. Je ontvangt namelijk 50% korting op dit proeverijdiner en betaald nu € 21,- per persoon.
De drankjes zijn exclusief. Het menu van de chef wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten. Zij houden rekening met dieetwensen.

(Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Social Deal.)


2 reacties op ‘HUGH 4 gangen proeverijdiner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.