Amada Coffee

De maker van de selfieccino
Aangezien ik vlakbij Rotterdam woon, kom ik daar regelmatig. Op diverse media kun je alle nieuwe hotspots zien in de stad. Op deze wijze hoorde ik dus ook van Amada Coffee. Zij zijn nog niet heel lang open, maar haalden direct het nieuws met hun selfieccino; een cappuccino met een selfie.Hoe leuk is het, om je eigen gezicht in je koffie terug te zien. Ondanks dat ik geen koffieliefhebber ben, moest ik daar natuurlijk heen.


Een plekje waar je niet altijd komt
Als ik in Rotterdam ben, ben ik meestal in het Centrum te vinden. Alhoewel Amada zich in het centrum bevindt, kom ik eigenlijk nooit in deze wijk. Ik word verrast door de hoeveelheid leuke koffiezaakjes en andere winkeltjes. Dus direct een tip, neem eens een buitenroute en laat je verrassen.

The first impression
Amada ziet er licht en ruim uit van de buitenaf. Ook van binnen is voldoende ruimte en word je niet op elkaar gepropt. Onder elke lamp staat een tafeltje. Bij binnenkomst hangen ook schommels bij een tafeltje. Niet heel gemakkelijk om je lunch te eten, maar een eyecatcher met mooie quote achterop de muur.

Menukaart met verse producten
De kaart is verrassend. De eigenaren van Amada zijn globetrotters. Hun inspiratie voor de menukaart haalden zij uit de verschillende reizen die zij hebben gemaakt. De missie is om elke bezoeker een geliefde eet- en drink ervaring te geven. Amada betekent dan ook in het Spaans geliefd.
De bezoekers geven een goede mix van Rotterdam weer. Verschillende nationaliteiten vinden hier een rustig plekje om te werken, te rusten met een kopje koffie of het nuttigen van een lekkere lunch.

Al de producten worden vers bereid en gemaakt met verse seizoen producten. Mijn lunch bestond uit een sandwich hummus met gegrilde groenten. De sandwich was goed van smaak en rijkelijk belegd. Mijn tafelgenoten hadden een sandwich mozzarella/pesto en zalm met avocado. Ook deze waren een lust voor het oog.
Een nieuwe drinkbelevenis beleefde ik met de gemberthee. Aan de gember waren kaneelstokjes toegevoegd. Een top combinatie. Een bountybar als toetje was een heerlijke pleasure.

Die moet je eens opzoeken
De bediening is top. Vriendelijk en gastvrij. Daarnaast kun je fruitwater gratis gebruiken vanaf de bar.
Amada is een leuke en lekkere hotspots, waar je echt eens heen moet gaan en ook vaker terug moet komen. Kijk op eens op hun Instagram account, daar word je verliefd op al dat lekkers.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.