Donut Boeket van Jaimysbakery

Jaimysbakery, niet alleen donuts
Samen met Annelies mocht ik genieten van de donuttraktatie van Jaimysbakery. Jaimysbakery verkoopt online taarten, cupcakes en donuts. De donuts zijn een onderdeel van het Donut Boeket.

 

Tevens kun je, op de site, terecht om Jaimysbakery in te huren als Party Planner. Jaimysbakery wil al jouw wensen uit laten komen. Er zijn twee pick-up punten; in Rotterdam en Heerenveen.

Donut Boeket a la Jaimy
Dit keer werd het Donut Boeket bij mij thuis bezorgd, zodat Annelies en ik de donuts kunnen beoordelen. Het openen van de grote doos voelt alsof je een cadeautje openmaakt. De donuts zijn mooi gerangschikt en met de diverse props is het een vrolijk geheel. De donuts zien er smakelijk uit.

donuts
De smaakbeleving van een donut
De verschillende kleuren van de donuts doet vermoeden dat zij een verschillende smaak hebben, echter dit is niet het geval. Dat vind ik een gemiste kans.
Door de decoratie op de donut worden wij op het verkeerde been gezet. De ronde balletjes blijken niet hard te zijn, maar zijn goed door te bijten en hebben een crispy smaak. Ideaal dat ook de kleintjes van deze donuts kunnen smullen. Om de presentatie te optimaliseren kunnen de donuts wat gelijkmatiger versierd worden.
Voordeel van de donuts is dat deze niet vet aanvoelen. Waar andere donuts een vettige nasmaak achterlaten, is dit nu niet het geval.

Gezond snoepen kan ook nog
Jaimy had speciaal voor ons een gezondere variant donut gemaakt. Normaal gesproken worden donuts gefrituurd, maar zij had twee daarvan in de oven gebakken.
De ovengebakken donuts smaken verrassend lekker. Ze zijn goed van smaak en proeven naar kaneel. Helaas zijn zij erg compact en missen de luchtigheid van een normale donut. Het recept moet dus nog wat gefinetuned worden, maar dan heeft Jaimy een prima gezonde vervanger gevonden.

(bordje vogeltjes vanons2 en houten decoratieprikkers Poetoeter)

Al met al zijn wij verrast door de mooie opmaak en is het Donut Boeket een leuke gift voor Moederdag om jouw (schoon)moeder eens met een ander boeket te verrassen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.