Forever beautyproducten

Door Astrid werd ik gevraagd om de Aloë Vera producten van Forever uit te proberen.
Ik vind het, naast dat je je innerlijke mens goed voedt, ook belangrijk om je uiterlijk te verzorgen. Niet dat ik heel ijdel ben en uren in de spiegel sta. Maar een goed verzorgd uiterlijk geeft ook direct een goed gevoel. Daarom stond ik natuurlijk direct open om nieuwe beauty producten uit te proberen. Althans voor mij zijn ze nieuw, want het bedrijf bestaat al vele jaren en kent een hoop vaste klanten.
forever

Het pakket bestond uit tandpasta. Deze is groen van kleur en geeft direct een fris effect. Na 2 dagen gebruiken zag ik een verschil. Mijn tanden waren witter. De Aloë Vera in dit product zorgt  voor een goede mondhygiëne en gezond tandvlees. Omdat ik de producten maar een aantal dagen heb getest kan ik niet zeggen of dit direct verbeterd is.

Ik kamp regelmatig met nek- en rugpijn. Gelukkig zat ook de Aloë Heat Lotion in het testpakket. Dit bevat verwarmende bestanddelen. Dat was te merken. Bij tijgerbalsem duurt vaak het verwarmend effect even, maar deze lotion zorgt bijna direct voor een warm effect. Het geeft een prettig gevoel op de spieren. Wat mij betreft echt een aanrader. Waar tijgerbalsem moeilijk uit te smeren is, kan je dit product goed uitsmeren.

Heb je last van kloven, een extreme droge huid of een wondje dan is Aloë Vera Gelly de oplossing. Deze bevat 100% aloë vera gel. Waar vaseline vaak een beschermend laagje legt, trekt deze Gelly goed in. Na een keer gebruiken waren de voeten van mijn man weer zacht en soepel. Ja, ook mijn man moest uitproberen. Echt een wondermiddel.

Elke morgen en avond reinig ik mijn gezicht en verzorg deze met een crème. Deze dagen werd dit de Aloë Propolis Crème. De crème trekt snel in en geeft direct een zacht gevoel.

Ook heeft Forever producten voor het haar. Ik heb lang haar wat snel pluist. De Aloë-Jojoba Shampoo bevalt mij minder, omdat het mijn haar niet soepel maakt. Wanneer je dan de Aloë-Jojoba Conditioning Rinse toepast wordt het haar wel soepeler en klit het niet meer. Maar zoals ik al vertelde ben ik iemand waar het allemaal niet teveel tijd voor moet kosten. Dus gebruik ik nooit een conditioner. Dus is dit voor mij geen optie.

De Aloë Lips is een beschermende en vochtregulerende lipstick. Helaas blijft het een lange tijd plakkerig aanvoelen en neemt het niet zo snel op.

Voor de handen heeft Forever onder ander de Aloë Hand Soap en Forever Hand Sanitizer. De hand soap voelt verzorgend aan. Het schuimt prettig en heeft een lekkere geur. De hand sanitizer is een desinfecteerde handgel. Die ruikt ook prima en bevat geen alcohol, waardoor deze niet uitdroogt.

Zoals voor alles geldt, zijn dit mijn bevindingen. Elk lichaam en huid reageert anders op producten. Naast beautyproducten verkoopt Forever ook aloë Vera dranken, thee, gewichtsbeheersingsproducten en voedingssupplementen . Dus neem gewoon eens een kijkje op Astrid’s Instagram en daar vind je direct de link voor alle producten.
https://www.instagram.com/astrid_sandra/


2 reacties op ‘Forever beautyproducten

  1. Wat een leuke review! Fijn dat de producten zo goed zijn bevallen. Wil je naar aanleiding van deze review iets bestellen? Hierbij de link naar mijn webshop: https://shop.foreverliving.com/retail/entry/Shop.do?store=NLD&language=nl&distribID=310002069214#locations-shop.

    Heb je vragen over de producten, ben je op zoek naar iets specifieks of wil je ook eens testen? Stuur me een mailtje: astridarduin@gmail.com.

    Liefs,
    Astrid

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.