Freasy

Freasy bereidt verse maaltijden. De maaltijden bestaan uit herkenbare, verse en kwalitatieve producten. Deze kunnen besteld worden in de webshop: https://freasy.nl/shop/
Vanaf 23 januari 2018 is de shop live en kan een bestelling worden gedaan. Het voordeel van Freasy is dat je alleen maaltijden besteld die jij zelf lekker lijkt. Dus je bepaalt helemaal zelf wat je gaat eten.
Ik kreeg een sneak peek om al een aantal maaltijden uit te proberen. Daar vertel ik je nu meer over.
DSC00868

DSC00881

De maaltijden werden aangeboden in een grote piepschuim doos, zodat deze bevroren bleven. De maaltijden zijn minimaal 10 weken houdbaar, dus je hoeft het niet direct te eten. Maar ja, ik kon natuurlijk niet wachten om het uit te gaan proberen.
De maaltijden die ik kreeg waren: boerenquiche, courgette lasagne, kokkeltjes pasta, bospaddenstoelenrisotto en mokka bananencake.
Dit zijn niet zomaar standaard maaltijden. Dat viel direct op. Wat heel fijn is, dat er op elke maaltijd beschreven staat hoe de bereiding (magnetron of oven) moet plaatsvinden. Tevens staan de macro’s vermeld. Dat is voor mij essentieel als je wilt weten wat je eet.
De boerenquiche was goed van smaak. De combinatie van spinazie met pijnboompitten en zongedroogde tomaten doet het altijd goed. Het was een goed vullende maaltijd.
De courgette lasagne was wat vochtig. Dus het is echt raadzaam om een bord onder het bakje te plaatsen. De lasagne had een goede substantie en is laag in calorieën. Voor mij was hij wat vlak van smaak. Freasy geeft ook aan dat je beter kruiden zelf kan toevoegen, want eruit halen lukt niet meer.
Voor deze 2 maaltijden gold dat de aangegeven minuten op de verpakking te weinig waren. Ik wil een warme hap, dus zij gingen 4 minuten langer de magnetron in.
Trouwens moet ik ook hierbij aangegeven dat het eens heerlijk was om nauwelijks afwas te hebben en dat je maaltijd met een piepje klaar was. Alle maaltijden zitten al in een bakje welk direct de magnetron of oven in kan.
De kokkeltjes pasta voelde wat vet aan. Maar ondanks dat de pasta in de magnetron verwarmd was smaakte hij nog goed. De pasta was goed gekruid.
De laatste maaltijd was de bospaddenstoelenrisotto, voor mij was dit best een behoorlijke portie. De risotto was ook goed van smaak en bleef een goede substantie houden.
Als toetje kreeg ik de mokka bananencake. Ik ben zelf niet echt dol op mokka, maar gelukkig overheerste dit niet. Echter de mokka crème had voor mij geen toegevoegde waarde. De bananencake daarin tegen was erg lekker.

Al met al kan ik concluderen dat de maaltijden van Freasy een hoger niveau hebben dan de kant-en-klare maaltijden in de supermarkt. Je proeft dat deze maaltijden vers bereid zijn. Ook in de keuze van de maaltijden blinken zij uit. De prijs van de maaltijden varieert van 6 tot 11 euro. Als je 6 maaltijden besteld is de levering gratis.
Goed nieuws als jij het eens wilt gaan proberen!
Tot en met 6 februari krijg je € 10,- korting op een eerste bestelling. Gebruik hiervoor de kortingscode TAKEITFREASY


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.